30 Mars

Nu va de ett tag sen jag skrev här!
Jag är tillbaka i Sverige nu (buhu) och äntligen köpt mig en dator, så nu kan jag hålla mig mer uppdaterad här. Jag har lite att göra denna veckan, men de som har med projektarbetet att göra är:

*Gå sträckan Vargön-Trollhättan och ta tid, se om jag blivit snabbare
*Ta "Efter-shredden-bilder"
*Redovisa mått efter shredden
*Fixa motiverande musik!
*Börja samla fakta lite smått och ta reda mer om LCHF (eller va de heter haha!)
*Fixa en ny header! Få bort fjortisbilden och kanske ha något med träning istället

Trots att jag har sagt att jag inte ska träna nu på 2 veckor för att jag ska koncentrera mig på fakta och kost, så kan jag inte hålla mig! Jag tror att jag har blivit träningsberoende, hantlarna lockar mig hela tiden. Jag är väldigt motiverad, fortfarande! Resultatet efter shredden har fått mig att inse att man kan ändra kroppen, ja kommer att lyckas bara jag tränar och äter bra. Bästa motivationen hitills.

Ska försöka uppdatera bättre!

20 mars

Idag är de söndag och solen skiner ute idag igen, underbart!
I fredags gick ja och lotta ut en sväng bland alla andra miljoner turister, sjukligt mycket folk. De va sista kvällen som dom smällde fyrverkerier så de kunde ja ju inte missa, de va jättehäftigt att se!
Igår gick vi också ut på kvällen men för att kolla när dom bränner upp alla fallas, efter de här veckorna i spanien kan jag enkelt konstatera att spanjorer är härliga men galna och älskar när de smäller! Små barn som springer runt på gatorna med smällare och fyrverkerier, Guille fick tillochmed en på jackan igår, dom är överallt! De kändes inte så tryggt heller när dom bränner upp en jättestor staty eller vad man ska kalla de, mitt bland allt folk så elden bara sprutar omkring haha. Men de va ändå häftigt att se.

Med träningen så går de bra faktist, men har fått väldigt ont i knäna och känner mig lite halvdöd i hela kroppen, tur att de snart är över! Men sen blir de vila i 2 veckor och köra igen, oj oj oj hur ska detta gåå...






Den finaste av alla fallas enligt mig och lotta =)

13 Mars

Idag har jag tränat sista gången på del 2 och de känns sjukt skönt att slippa den!
Det var mycket kondition i den så den va på de sättet jobbigare än nivå 3. Efter träningen fick ja för mig att ja skulle gå ut och gå, de va ändå 17+ ute och klockan va runt 20. Jag började gå en bra bit men får sen för mig att springa (har väldigt dålig kondition och dåliga lungor så brukar aldrig orka springa.) Men sprang ändå en bra bit och överraskade verkligen mig själv. Efter spring och powerwalk var ja tillbaka ca en timma senare genomsvettig och kände mig jätteduktig!
Jag älskar att träna! När de går bra alltså.

4 Mars

Idag har lilla mami åkt hem och jag är nu själv kvar med odjuren. Den här veckan har gått sjukt fort, vi har hunnit med en hel del. Jag har också varit duktig och tränat varje dag, igår började jag på level 2 på shredden, de känns i kroppen kan ja säga! Level 2 är mycket jobbigare och jag ser inte fram emot level 3, lotta har precis börjat på den och de ser inte så roligt ut. Iof sen när ska träning vara roligt? Inte om man vill ha resultat iaf. Nästa vecka är de slut på onyttig mat och godis, då ska vi börja vara lite mer nyttiga. Jag har börjat fundera ut vad ja ska få för belöning när jag är shreddad och klar, och vad man ska göra efteråt! Man kan ju inte bara sluta, jag måste bli iform till maj och de räcker ju inte med att träna nu, får komma på något bra sen när ja kommer tillbaka till Sverige.

Imorn så ska vi till en stor outlet och jag ska försöka att inte handla så mycket! Måste spara mina pengar nu, ska ändå stanna här ett tag.

Nä nu ska jag ta och borsta tänderna och göra mig redo för sängen! Man blir trött av att passa och leka med barn;)


RSS 2.0