Första inlägget

Ja tänkte att ja skriver med en gång det som jag redan har hunnit träna.
Dealen började den 3e, på fredagen. Hittils har de gått riktigt bra!
Jag funderar på om ja ska visa "före" bilder, men ja tar bild nu och om ja lyckas så lägger ja upp före och efter i december;)
Fredag
Morgon- En enkel promenad på 40 min
Lördag
Enkel promenad till Nordkroken
Söndag
Morgon- Power walk uppe på berget 40 min
Kväll- promenad 50 min
Måndag
Morgon- Rask promenad längs kyrkstigen 65 min
Tisdag
Morgon- Powerwalk upp till utsikten 30 min  <-- Gör om! perfekt morgon träning
Helt okej start ändå! men de kommer bli tuffare än såhär, dom enkla promenaderna ska bytas ut mot hård konditionsträning. Jag satsar 110% på riktigt denna gången! har sagt hur många gånger som helst att ja ska börja på riktigt, jag har klarat mig utan godis en period några gånger men aldrig lyckats träna och hålla kosten som jag gör nu.
Tips!
Hitta en sjukt bra motivering, inte bara att man blir snyggare med en smalare kropp, de räckte inte för mig iaf!
Det är inte pengarna som får mig att gå, de är för att visa alla att jag kan om jag vill, att jag är stark och framför allt så vill jag inte spendera alla helger hos mamma i 3 mån haha
Ett annat bra tips är också att tänka Varje dag räknas! sitter du hemma en dag och slöar, då bränner du inga kalorier och då når du inte ditt resultat? Om du slappar en dag kommer du ändå få det jobbigare i slutet när du måste nå resultat.
Sätt också ett datum! De är nog riktigt viktigt tror jag, annars tänker man att man har tid nån annan dag och skjuter på de.
Just nu har ja inget mer att skriva! får se om ja hinner skriva imorgon;)

Ny livstil, oh yes!

Ojoj! här va de inte igår man updaterade, känns konstigt att skriva här
Jag har påbörjat en ny livsstil, en riktigt nyttig livsstil! och jag trivs så himla bra, mår sjukt bra
De som fick mig till detta va att ja gjorde en deal med mamma och hennes sambo, ja ska gå ner 7 kg innan december, om ja klarar det så får ja 1000:-, om ja misslyckas så ska jag städa hela deras hur varje helg i 3 mån! haha och de tänker ja inte låta hända. Anledningen till att ja ska gå ner i vikt är inte för anorexia eller nånting sånt, jag vill bara bli hälsosammare, och på köpet få en snyggare kropp, inte tvärtom.
Dom här "träningsinläggen" som vi kan kalla dom, de är bara till för mig själv egentligen, men vill du läsa så har ja inget emot de;)
Jag tänkte skriva om min vardag, inte så intressant med massa bilder och skit, eftersom detta är bara till för mig själv. Ska försöka skriva lite om kosten och vad ja tränar hur länge ja tränar.
Enjoy!

RSS 2.0