BILDBOMB!

eftersom jag ska lämna in datorn bjuder ja på en jädra massa bilder, hoppas ni orkar kolla!;D
Istället för att kommentera alla bilder så kommenterar jag alla här och nu:
HAHAHAHAHAHAHAHHAHAHAHAHAHAHHAHA


Hahaha omg den sista!


BJUUDER PÅ DOM HÄR;)

Godmorgon!

Herregud va seg ja är på att uppdatera, men de är väl inte bara jag som har upptäckt hur varmt de är ute?=) då kan man ju inte sitta inne och blogga hela tiden:D

I helgen har ja gjort massa saker känns de som, men ja kommer inte ihåg vad ja har gjort som vanligt x) jag har iaf träffat LINN! åh saknar henne redan! den ungen ska sommarjobba i stockholm hela sommaren, annars bor hon i skåne så har inte träffat henne på länge:(
Miss U Hun!!!!<3
Amanda va också här i helgen, och igår så låg vi och stekte på stranden och sedan badade vi;) så årets dopp är gjort! haha vi flummade som vanligt en del och de finns på video=) hittar tyvärr inte min sladd just nu men sen laddar ja upp den här på bloggen;)

Sitter just nu på balkongen i solen med hög musik som grannarna snart kommer klaga på (haha;) och bara har de otroligt bra!
dagen idag började inte så bra, gick upp klockan 7 och skulle till vårdcentralen, men när ja kommer dit så har dom ändrat tid till klockan 1:S så jag hinner inte till skolan varken innan eller efter, men de blir nog en väldigt soft dag:)

Ska snart sätta igång och tvätta och städa sen ska jag tillbaka till vårdcentralen, sen bär de iväg till skeppsviken med linda och förhoppningsvis fanny, ska bli riktigt gött:)

nä nu måste jag planera vad ja ska köpa till pappa, ska till ikea med min bror och handla lite grejor;) men sen fyller ju min bror år på onsdag!
Nått förslag på vad man kan köpa till en 20 årig bror???

Ha d bra i solen:) ciiiaoo<3

RSS 2.0